tentenverhuur sniekers

Published Apr 03, 22
7 min read

tentenverhuur festival

We staan u graag te woord (tentenverhuur vrancken boechout).

Rekenen jullie transportkosten? De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten. Moet een tent altijd verankerd worden met haringen? Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent.Ik heb de tent maar voor 1 dag mogelijk, kan ik korting krijgen? Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen. Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw? Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw.

Informeer naar de mogelijkheden. Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen? Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden? Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten. Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten? Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid.Of je de tenten nu zelf op- en afbouwt of dat je dit door ons laat verzorgen: de partytenten moeten altijd goed worden verankerd, om wegwaaien te voorkomen. Als de gehuurde partytent op gras wordt geplaatst kan de tent worden vastgezet met touwen en pinnen die in het gras worden geslagen.

Ook hieraan kan een tent met touwen worden bevestigd - tentenverhuur vrancken boechout. Wordt een tent op een verharde ondergrond geplaatst en zijn er verder geen mogelijkheden om de tent vast te zetten, dan kun je hiervoor stormblokken huren. Deze blokken wegen 25 kilogram per stuk en kunnen middels een touw aan de partytent worden bevestigd.

Groot aanbod tentenverhuur Stretchtent Stretchten (ook wel flextent, freeformtent, bedoeïenentent of sheltertent genoemd) zijn een multifunctionele oplossing voor ieder evenement. Stretchtenten zijn veelzijdig en hebben door de flexibele mogelijkheden een grote visuele aantrekkingskracht - tentenverhuur vrancken boechout. Organiseert u een feest voor tientallen, honderden of duizenden mensen? Verwacht u veel bezoekers bij een open dag of bedrijfsfeest? Over de huisvesting hoeft u niet in te zitten.

tentenverhuur temse

Het huren van aluhallen is de oplossing in elke situatie waarin u wel een locatie maar geen onderdak hebt. Pagode tent Op welke locatie u ook een pagodetent neerzet, gasten weten meteen waar ze moeten zijn. Met hun kenmerkende, glooiende puntdak en boogramen in het zeildoek, brengen de pagodetenten de sfeer erin.

Deze tenten zijn rasechte feesttenten. Maar wij verhuren ze niet alleen als onderdak voor feestgangers. Organiseert u een evenement met verschillende standhouders, workshops of groepsactiviteiten? Dan is het huren van pagodetenten de oplossing (tentenverhuur vrancken boechout). Met deze tenten kunt u het evenemententerrein flexibel indelen. Podium Wij verhuren podia voor binnen en buiten.

Wilt u ook de aankleding van de tent door ons laten verzorgen? Geen probleem. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. tentenverhuur vrancken boechout. Uw evenement / feest krijgt op deze manier de uitstraling die het verdient. Flexibel en snel Wij begrijpen dat u veel moet regelen wanneer u een evenement of feest organiseert.

Door korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij gewend om snel te schakelen - stretchtent huren goedkoop. Is de groep toch groter dan verwacht of val het weer toch tegen? Wij zorgen voor een passende oplossing. Door het grote aanbod aan verhuur tenten kunnen wij snel en effectief werken. Ruim productassortiment Omdat geen enkele gelegenheid hetzelfde is is er geen standaard! Wij zoeken altijd de juiste tent voor het evenement.

Natuurlijk kunnen verschillende tenten ook gekoppeld worden om zodoende nog een grotere capaciteit te creëren. Natuurlijk bieden wij voor de aankleding ook verschillende opties en mogelijkheden voor vloerbedekking / vloerdelen en overige accessoires. Veiligheid Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk veiligheid is. Wij zijn altijd op alles voorbereid en zorgen voor de juiste verankering en houden rekening met de weersverwachtingen zodat u geen zorgen heeft.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Klik hier (tentenverhuur vrancken boechout).Ontmoet JNRcon, Tent, hét tentenverhuur-bedrijf dat u meer brengt dan verhuur alleen! Sinds vele jaren bieden wij oplossingen op het vlak van tijdelijke ruimte op maat middels een ruim assortiment aan tenten met vele vormen en afmetingen. Wij zetten de opgedane ervaring graag in en onderscheiden ons door de betrokkenheid met onze afnemers en het project, de sfeer die we weten te creëren, de stijl en afwerking die we hanteren en de kwaliteit en veiligheid van de geleverde producten.

De die we aanbieden bestaan uit genormeerde tentstructuren waarvan de wanden naast zeildoek kunnen worden uitgerust met boogvensters, deuren, glaswanden en harde kunststof panelen. Bovendien zijn de tenten en hallen vaak onderling te combineren tot prachtige onderkomens welke meestal worden geleverd met vloer. Zo kunnen pagode-tenten en aluhallen worden samengevoegd en heuse tentdorpen worden gebouwd.

tentenverhuur roeselare

De op- en afbouw van onze tentstructuren wordt snel en efficiënt uitgevoerd. Wij beschikken over eigen transportmiddelen en kunnen snel ter plaatse zijn. Bekijk ons aanbod van punttenten, pagodetenten, spantenten en aluhallen op uw gemak en schroom niet om een vrijblijvende aanvraag of een verzoek tot meer informatie te doen.

Graag tot ziens... Bent u een beursorganisator en bent u opzoek naar de creatieve partner voor het uitwerken van uw beurs? Dan bent u aan het goede adres. JNRcon, Tent levert de benodigde tenten en indien gewenst de totaaloplossing aan voor: decoratie standbouw stroomvoorziening verwarming etc. Wij kunnen u zowel van dienst zijn t.

U wenst een tent te huren?

Address: Klinkaardstraat 210 2950 Kapellen Belgium
Phone: +32 3 313 86 23
Email: info@altirotenten.be
Stretchtent

een kleine of een middelgrote beurs. Of het nu een buiten- of binnenbeurs betreft, een kerstmarkt of een koopzondag voor de plaatselijke middenstand, JNRcon, Tent levert alle benodigde beurstenten of punt-tenten, materialen en diensten. Daarbij scheppen wij middels event styling voor u de sfeer die u wenst door aanbrengen van de betreffende decoratie, meubilair en lichteffecten.

Met 10 uitgebreide tips nemen we u mee in de voorbereiding tot een succesvol tent evenement! Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een evenement. Een van de eerste vragen is wat voor feest gaan we geven? Meestal is de volgende vraag, wat is mijn budget? En wat kunnen we met dit budget? Geven we het feest thuis of op een andere locatie? Ok, we vieren het thuis, en nu? Hebben we een feesttent nodig? Hmm, hangt van het weer af, en van het aantal mensen…en kunnen we de tent kwijt? Een partytent huren De partytent is een heel belangrijk onderdeel van uw feest (tentenverhuur vrancken boechout).

Dus de tent moet staan als een huis en de ruimte bieden van een kasteel. sailcloth tent. Het moet er gezellig en aangenaam zijn zoals in uw woonkamer. Daarnaast moet de partytent de vloer hebben van een discotheek en u moet er kunnen eten zoals u dat bij een keurig restaurant gewend bent.

Als u iedereen wilt laten zitten dan moet u minimaal een partytent huren met 1m² per persoon. Zo behoudt u de gezelligheid en heeft iedereen nog steeds de ruimte om te bewegen. Hoeft niet iedereen continue te zitten, dan zou u met 0,75m² per persoon uit de voeten kunnen. Komt er een band, een hoek voor de kinderen en een cateraar (met bar en buffetten) in de partytent dan mag u 1,5m² per persoon rekenen.

Een frametent begint bij 4x3m en een dome tent begint bij 6x6m. Voor het bouwen van een partytent is een extra 50cm werkruimte noodzakelijk, dus voor een frametent van 4×3 meter geldt dat u ongeveer 4,50×3,50 meter nodig hebt. Daarnaast is het van belang dat de tentenverhuurder ook zijn materialen gemakkelijk kan aan- en afvoeren.

Openslaande deuren Een ander belangrijk punt zijn openslaande deuren. Als de partytent strak tegen het pand aankomt en u wilt de deuren gebruiken dan kan dit nogal onhandig zijn, zeker als de tent op een vloer wordt gebouwd (tentenverhuur vrancken boechout). Bent u hier niet zeker van, neem dan contact op met een expert die de ruimte kan uitmeten.

tentenverhuur tomorrowlandDeze tent heeft een zijwand hoogte van 2,80cm waardoor de deur nog steeds gemakkelijk open gaat wanneer de tent strak tegen het huis moet komen. Welk type partytent moet ik huren? Dit is deels een persoonlijke vraag, het is namelijk afhankelijk van uw eigen smaak en budget - tentenverhuur vrancken boechout. U kunt veel verschillende soorten partytenten huren met aparte vormen en in allerlei prijsklassen.

Navigation

Home

Latest Posts

Tsn Thuiszorg Stadskanaal

Published Sep 23, 23
2 min read

Thuiszorg Steenwijk

Published Sep 22, 23
4 min read

Thuiszorg Zeeland

Published Sep 22, 23
7 min read